Andre aktiviteter i tjensvoll menighet

Fest på kirkebakken

Vi har hvert år en stor fest for store og små i bydelen og kirken vår på forsommeren. Da blir det hoppeslott, leker, konkurranser, loddsalg, grillmat, is & brus m.m. Tidspunkt kl.17.00-19-00

Menighetsfest
Stab og Menighetsråd i Tjensvoll kirke lager fest for alle våre fantastiske frivillige medarbeidere i kirken. Staben og Menighetsrådet står for oppvartningen. Det blir underholdningsinnslag og det serveres middag og kaker & kaffe. Det holdes også konkuranser eller loddsalg.

Julemesse
Det holdes Julemesse i Tjensvoll kirke andre helg i november. Den foregår på lørdagen og varer fra kl.11.00-14.00. Messen starter med samling i kirkerommet. Deretter blir det stort vareutsalg og salg av småkaker ol.
Vi har også kafeteria med god hjemmebakst.
Det holdes aktiviteter for barna i kirkekjelleren, og vi har åresalg og loddsalg.

Juletrefest
Første uka i det nye året har vi Juletrefest i Tjensvoll kirke for store og små! Da er det gang rundt juletreet, sang, servering, konkurranser og loddsalg.